Over ons

Jasper Vos Scooters is een nieuwe scooterzaak in de omgeving ‘s-Hertogenbosch. Na zes jaar te hebben gewerkt als monteur bij Pierre Kemps in Hintham heeft Jasper Vos de stap gezet om zijn eigen zaak te openen. Pierre ging met pensioen dus dit was het ideale moment om te starten. Zowel het gereedschap, de onderdelen en de bus heeft hij van Pierre overgenomen.

De klanten die bij Pierre een scooter hebben gekocht die nog in de garantie zit kunnen gewoon bij Jasper terecht. Hij zal er voor zorgen dat eventuele klachten of problemen netjes worden afgehandeld. Uiteraard zijn alle klanten van Pierre Kemps Hintham van harte welkom bij hun oude monteur. Vindt u deze locatie te ver? Dan komen wij uw scooter gewoon bij u thuis ophalen.

Ook als u een lekke band heeft of u krijgt uw scooter niet meer aan de praat dan halen wij hem gewoon voor u op.

jaspervos_bus

Naast het repareren en onderhouden van scooters en bomfietsen kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe scooter. Wij zijn erkend dealer van de merken SYM, Peugeot, Tomos, Kymco en AGM. Maar scooters van andere merken zijn ook door ons te leveren mocht u daar de voorkeur aan geven.

Tevens beschikken wij over een kleine hoeveelheid tweedehands bromfietsen en scooters.

Om een afspraak te maken bel of mail ons gerust.
Telefoon: 06 822 644 17
E-mail: info@jaspervosscooters.nl